Klademe kámen na kámen

Budujte věže a sloupy v životní velikosti pomocí Stapelstein Originals. Exkluzivní zvlněný spodní okraj umožňuje několik možností hry. Poskládejte kameny tak, abyste vytvořili stabilní sloup, nebo kameny rozložte vlnou nahoru a vytvořte kolísající se věž. Spojte dva kameny a vytvořte sendvič Stapelstein, ve kterém skryjete poklady nebo na něm budete balancovat.

Stapelstein Klademe kámen na kámen

Stapelstein balanc

Balanc

Vybudujte si balanční stezku se Stapelstein Originals. Otočte je kulatou stranou dolů pro složitější cestu. Udělejte si trať po lávové podlaze, představte si balanční kameny nad potokem nebo se pokuste vyvážit své oblíbené závodní auto na vrcholu. Použijte balanční desku Stapelstein ke cvičení rovnováhy nebo ji zkombinujte s Originals kameny a vytvořte dynamické houpací křeslo. 

Točení se na místě

Použijte balanční kameny Stapelstein Original jako otáčející se podložku nebo jako nádobu na točení oblíbených hraček uvnitř. Kámen otočený na boku nebo na zaoblené straně vytvoří zábavný top. Děti se mohou zakuklit dovnitř a otáčet se nebo sedět a nechat kamaráda či sourozence, aby jimi točil on nebo ona.

Stapelstein Točení se na místě

Stapelstein Třídění

Třídění

Uspořádejte balanční kameny Stapelstein a použijte každý kámen jako misku pro sbírání předmětů a vytváření barevných uskupení. Poproste své dítě, aby vám pomohlo zorganizovat věci do domácnosti: lego, kuchyňské ingredience, dokonce i malé ponožky v den praní. Nezapomínejme na učení hrou.

Hra s vodou

Všechny produkty Stapelstein jsou voděodolné a díky inovativnímu materiálu EPP a lehkému designu mimořádně nadnášející ve vodě. Nechte je plavat na vodní hladině, naplňte vodou a ošplechněte, nebo použijte jako zábavnou nádobu na zalévání vaší zahrady. Upozornění: Naše výrobky nejsou určeny k tomu, aby sloužily jako plovací pomůcky. 

Stapelstein hra s vodou

Stapelstein Hra se zvukem

Hra se zvukem

Vítejte na hodině hudební výchovy. Stapelstein Original vydává příjemný zvuk, když na něj bubnujete. Použijte konečky prstů k vytvoření vzoru lehkých dešťových kapek nebo použijte pěsti pro silný rytmus. Jemně přejeďte rukama po povrchu, abyste vytvořili zvuk příjemného vánku větru. Změňte zvuky a efekty skládáním různými způsoby.

Schovávačka

Skryjte různé předměty pod Stapelstein balanční kameny a znovu je najděte. Spojte dva kameny podél zvlněných okrajů a schovejte větší předměty do vratkého vajíčka nebo seřaďte tři prvky, pod jeden položte předmět, smíchejte je a vyzvěte své dítě, aby našlo svou hračku. 

Stapelstein schovávačka

Stapelstein Házení

Házení

Použijte dutou stranu Stapelstein Original pro hry jako házení a chytání. Nebo položte kámen na podlahu, abyste mířili a házeli předměty dovnitř. Otočte kámen kulatou stranou nahoru a házejte jako frisbee, nebo si zahrajte hru na horkou bramboru.

Přenášení různých předmětů

Skryjte různé předměty pod Stapelstein balanční kameny a znovu je najděte. Spojte dva kameny podél zvlněných okrajů a schovejte větší předměty do vratkého vajíčka nebo seřaďte tři prvky, pod jeden položte předmět, smíchejte je a vyzvěte své dítě, aby našlo svou hračku. 

Stapelstein Přenášení různých předmětů

Stapelstein Tvoření

Tvoření

Neexistují žádná omezení, co Stapelstein dokáže! Děti i dospělí mohou pomocí kamenů vytvářet nekonečné množství her či aktivit. Přiřaďte každé barvě pohyb a vytvořte choreografii nových tanců na základě prvků, které si vyberete. Přiřaďte ke každému kameni zvíře pro hru šarád, nebo každému přiřaďte číslo, abyste si mohli procvičit matematická cvičení. Kreslete na kameny křídou s naprostým klidem, Stapelstein Originals jsou plně omyvatelné.